Personerne bag

Produktudviklere:

Lisbeth Simonsen:
Komponist / tekstforfatter / tovholder på kor

Ulla Kobberup Brosbøl:
Akvarelmaler / tovholder på økononi / tekster / oversættelser

 

Forløbet af projektet:

I påsken 2016 ser Lisbeth Simonsen Ulla Kobberup Brobøls akvareller på Kunstforeningens Limfjordens inviterede påskeudstilling. Lisbeth, der har komponeret et antal sange, som hun drømmer om at udgive i en eller anden form, kontakter Ulla. Efter mange møder tager projektet form. Det udvikler sig hele tiden. Først med indsyngning af sangene af 12 forskellige lokale solister / børne- og voksenkor. Herefter med det historiske perspektiv om stederne, siden med 12 borgeres brug af området og sluttelig med oversættelse til engelsk og tysk. For at få dækket alle udgifter til det omfattende projekt med mange aktører, har vi besøgt cirka 150 forretninger og firmaer i hele kommunen. Vi har fået fantastisk opbakning og i skivende stund forudbestilling på over 650 kalendere.

 

Lisbeth Simonsen:
l.simonsen@email.dk

Uddannet musik- og billedkunstlærer, skolebibliotekar år 2000 og kirkesanger. Folkeskolelærer på Bremdal Skole, Struer. Jeg har beskæftiget mig med kreativitet på mange forskellige planer. Freelance fotograf og blandt andet udgivet tre undervisningsfilm for forlaget AV-Form i Herning. Filmene blev også vist på TV Midt/Vest. Etableret mange kunstudstillinger eksempelvis af Shi Jun Feng, som er en af Kinas 10 dygtigste papirskunstnere, samt andre udstillinger i Danmark. Skrevet og komponeret børnesange, voksensange og salmer i mere end 30 år. Udgivet salmer og sange, blandt andet: ”Øjeblikkets højtid” på forlaget FUK, 2007. Vundet tre større priser for sange og projekter. Børnebogsudgivelse: Marie og Drømmeren i morfars skulpturværksted. Forlaget Turbine, 2012.

 

Ulla Kobberup Brosbøl:
ub@ullabrosboel.dk

Født og opvokset i Struer. Sekretær på Bang & Olufsen i 23 år og på Hardsyssel Efterskole i 21 år. Nu folkepensionist. Har altid tegnet. Startede som 12- årig med porcelænsmaling, siden da arbejdet med keramik, glas, spundet, vævet og syet. Siden 1987 har jeg malet akvarel. Undervist heri i mange år, bl.a. kursister fra udlandet, mundmaler mm. Gennem årenes løb lavet mange forskellige bestillings arbejder, bl.a. forsider til publikationer, vægmaleri, sågar designet byport og brevpapir. Mange udstillinger gennem årene, også flere censurerede. Min største akvarel: 3,20 m høj x 1,30 m bred. – Har også arbejdet lidt med akryl på lærred. I 1998 Taget linjefaget billedkunst på Nr. Nissum Seminariums åbne uddannelse. Siden 2005 har jeg også filtet let finere beklædning til den kræsne kvinde. Medlem af Nordvestkunst og Vestjydske Kunstnere. – Velkommen på www.ullabrosboel.dk

 

Tekstforfattere:

Anette Tang

 

Claus Klok

 

Jesper Bækgaard

 

Vi siger hermed tusind tak til alle jer, der har hjulpet os på den ene eller anden måde

Anette Kallesøe Tang Nielsen:
Tekstforfatter

Claus Klok:
Tekstforfatter til Struers 100-års Jubilæumssang

Roger Torstensson:
Node lay-out og musik koordinator

Thomas Skydsgaard:
Lydteknik

Struer Musikskole:
Udlånt lokaler og optageudstyr

12 forskellige kor, solister, musikere, indsunget og spillet sangene

Jesper Bækgaard:
Struer Museum, 12 historiske oplysninger

12 forskellige borgere, Historiefortællinger fra de enkelte lokaliteter

Lars Nielsen, Kommuniklame:
Positiv sparing og grafisk opsætning

Helge Bro Kristensen:
Fotografering af akvareller og portrætter

Per Kristensen og Jytte Bradley:
Oversættelse til engelsk

Renate Johansen:
Oversættelse til tysk

Julie Klok:
Korrektur

Rasmus Brosbøl:
Redigering af www.struerkalender.dk

Vinderup Bogtrykkeri Aps:
Tryk

Dagbladet og Ugeavisen:
Tak for artikler og interesse

TV Vest:
Fulgt processen